16-09-07

Zo, het is weer zondag

Morgen weer werken, bij m'n vorige job (bij de bank) stond ik telkens de zondag op met de gedachte "oh neen, morgen weer gaan werken", nu heb ik dat gelukkig niet meer. De weken vliegen ook veel sneller voorbij tegenwoordig, aan een kant goed, aan de andere kant, tja, het gaat misschien toch iets te rap.

Dit weekend was het mijn weekend om op zaterdag niet te moeten gaan werken, gisteren heb ik boodschappen gedaan, wat gekuisd/opgeruimd en vervolgens de tram naar Oostende genomen om daar op zoek te gaan naar "Interview" Magazine met Mariah Carey op de cover, helaas nergens gevonden :-( 'k heb dan maar als "troost" een nieuwe handtas gekocht :-) 'k Kon eigenlijk ook nog de trein naar Brugge nemen om daar eens te gaan kijken of ze hem ergens hadden, maar, 'k had echt geen zin. Verder heb ik ook al een aantal kerstkadootjes gevonden, 'k ben vroeg om daaraan te beginnen, maar, ik heb een hekel aan op het laatste moment nog iets te moeten zoeken.

En vandaag is het "luilekkerdag" :-)
Ik ging eigenlijk vandaag de theorie voor het theoretisch rij-examen leren, maar na 10 bladzijden hing het al m'n keel uit ... zo'n saaie materie, maarja, als ik het zal willen leren zal ik toch ff op m'n tanden moeten bijten, maar, ik kan me er dus echt niet op concentreren :-S Misschien dat ik vannamiddag nog een poging ga doen om wat verder te lezen (leren).
Of misschien vind ik het zo moeilijk om me er op te concentreren omdat ik eigenlijk al een hele tijd niks meer heb moeten studeren.

Oh well.

Vorige week zondag ben ik dan trouwens naar Brussel gegaan. 'k Had afgesproken met een aantal vrienden die ik ken van toen we allemaal in Schotland werkten. Normaalgezien gingen we met toch wel een redelijk groepje zijn, maar uiteindelijk waren we maar met 4 omdat een aantal mensen op het laatste gat hadden afgezegd. Maar, al bij al was het toch wel gezellig :-)
We hebben best wel veel bezocht trouwens: het museum van de nationale bank, de st goedele & st michiels kathedraal, het koninklijk paleis, de tentoonstelling Belvue, en we zijn ook nog langs Manneke Pis en Jeanneke Pis gepaseerd.
Verder hebben ze me ook nog op de hoogte gebracht van alles wat er nog op het werk gebeurt is nadat ik daar weggegaan ben. Aan een kant ben ik blij dat ik al die "drama's" niet meegemaakt heb, aan de andere kant vind ik het ook jammer dat al het werk dat ik die 2 jaar gedaan heb om een goed team te maken al na een aantal maanden volledig naar de vaantjes is ... ik dacht dat m'n opvolger het aan ging kunnen, al de stress en al het werk, maar, helaas niet ... en door wat ik erover gehoord heb, ben ik erg teleurgesteld ...

12:00 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.