25-08-07

Blah

Ik neem me iedere keer weer voor hier wat meer te plaatsen op m'n blogje, alleen vergeet ik het iedere keer of kom ik er gewoon niet toe, maar vandaag dus wel weer eens.

Veel is er eigenlijk niet gebeurd de laatste weken/maand.
We hebben naarstig verder gedaan met het behang aftrekken en het schilderen van m'n appartement, alleen nog de keuken en m'n slaapkamer en het is af. Dan kan ik eindelijk vragen aan m'n broer of hij m'n kaders kan komen ophangen (zelf ben ik geen zo'n handige harry), en ook de nieuwe lampen/spots voor de living en gang. En dan zal m'n appartementje eindelijk helemaal in order zijn :-)

Over twee weken heb ik afgesproken met een aantal vrienden die ik ken van toen ik in Schotland werkte. Een aantal van hen wonen in Engeland, anderen in België en nog anderen in Nederland, maar, allemaal hebben we (tesamen) in Schotland gewerkt. We hebben afgesproken in Brussel, zij komen allemaal al de zaterdag, maar omdat ik die dag moet werken, ga ik pas de zondag, één dagje met hen afspreken is nog altijd beter dan helemaal niet, hé ;-)
Ik kijk er in ieder geval al naar uit, ook al ben ik toch wel een beetje nerveus erover. Het is dus al minimum 8 maanden geleden dat ik hen nog gezien heb (sommigen nog langer omdat zij reeds voor mij van Schotland waren vertrokken), en het zal toch een heel andere situatie zijn waarin we elkaar zullen zien, dus ik vraag me wel af of het nog hetzelfde zal zijn zoals het in Schotland was. Maarja, we zien wel, hé ;-)

18:56 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.