24-07-07

jeugdherinnering ahum

Toen ik vroeger (lang geleden) een kleuter was, had Stevie Wonder een grote hit met het nummer "I just called" en volgens mijn ouders zaten we eens in een café en zat er een tafeltje verder van ons een koppeltje en begon ik naar 't schijnt als 3 of 4 jarige ofzo dat liedje te "zingen" (voor zover ik de tekst kende, natuurlijk) ... dat voorval herinner ik me niet, maar ik herinner me wel nog dat we vroeger altijd naar The Cosby Show keken en dat Stevie Wonder daar ook eens in kwam met dat nummer en wat heb ik nu gevonden op Youtube ...

 

19:06 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-07-07

WHEN I FEEL IT ... NIEUW MARIAH CAREY NUMMER :-)

Gisteren/vannacht heeft Mahogany, een producer waarmee Mariah Carey samengewerkt heeft voor The Emancipation of Mimi, een nummer wat niet op de cd gekomen is op z'n myspace laten horen.

Een creatieve fan heeft er al een filmpje bijgemaakt en op youtube gezet.

Ik vind het echt een leuk nummer :-) Het doet me wel wat denken aan Sprung & Secret Love, twee bonustracks van The Emancipation of Mimi, maarja, aan Sprung heeft ze ook samen met Mahogany gewerkt. Hoe dan ook: Me Likie :-)

13:14 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-07-07

verjaardag

Gisteren was het mijn verjaardag, naar jaarlijkse gewoonte is zo ongeveer weer iedereen die ik ken het vergeten.
De enigen die het onthouden hebben zijn m'n ouders, m'n broer en z'n gezin, m'n oma en twee van m'n tantes.
Voor de rest zijn al m'n "vrienden" het vergeten, en ik vind het eigenlijk wel jammer. Als iemand waar ik bevriend ben jarig is, dan probeer ik toch altijd een kaartje of mailtje of smsje te sturen, maar, blijkbaar vindt niemand dat nodig om mij een gelukkige verjaardag te wensen ... waarom zou ik het dan nog voor anderen doen?

Anyway, 'k ga er niet verder over zagen, het is nu eenmaal zo, niks aan te doen, en eigenlijk zou ik het al gewoon moeten zijn aangezien het ongeveer ieder jaar zo is. Maar, vorig jaar (in Schotland) had ik een aantal vrienden waarmee ik m'n verjaardag doorgebracht had en waardoor ik echt een leuke verjaardag had, maar, dit jaar zijn ze het allemaal vergeten en dat kwetst toch wel ... uit het oog uit het hart ...
Voor de rest was m'n "verjaardagsweekend" wel ok.

Vrijdagavond is m'n moeder gekomen, zaterdag zijn we begonnen met m'n appartement te schilderen, in de namiddag zijn m'n broer en z'n vriendin en de kinderen gekomen, en in de avond zijn m'n moeder en ik lekker gaan eten voor m'n verjaardag. Gisteren zijn we dan naar Mediamarket geweest ('k heb een waterkoker gekregen voor m'n verjaardag van m'n mama) en hebben we nog wat winkeltjes gedaan en dan op de dijk een wafel met slagroom gaan eten, dat was echt al jaren geleden!

13:04 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-07-07

Mariah in Parijs

Vrijdag heeft Mariah een optreden gegeven in Disneyland Parijs voor One Mighty Party.

Toen ik er twee weken geleden over hoorde ('k vraag me trouwens nog steeds af hoe het gelukt is haar komst zo lang stil te houden), dacht ik echt dat dit m'n kans zou zijn om Mariah nog eens te zien optreden en misschien eens een poging te doen haar van dichterbij te zien aan het hotel ofzo, aangezien ik op dat ogenblik geen werk had, dacht ik dat ik zonder probleem naar Parijs zou kunnen gaan voor een paar dagen.
Maar, een paar dagen na dit nieuws, had ik wel ander werk gevonden en kon ik dus niet gaan, 'k kon toch moeilijk in m'n tweede week al twee dagen vrij vragen, want ik moest vrijdag en gisteren werken.

Helaas kon ik er dus niet bij zijn, maar gelukkig bestaat er zo'n super medium als het internet, bijgevolg kan ik er dus ook een klein beetje van meegenieten :-)

Dreamlover @ One Mighty Party, Paris

 

It's Like That & Heartbreaker/If You Should Ever Be Lonely @ One Mighty Party, Paris

En natuurlijk een heleboel mooie foto's op mijn site: SweetMariah.

13:30 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |