09-07-07

verjaardag

Gisteren was het mijn verjaardag, naar jaarlijkse gewoonte is zo ongeveer weer iedereen die ik ken het vergeten.
De enigen die het onthouden hebben zijn m'n ouders, m'n broer en z'n gezin, m'n oma en twee van m'n tantes.
Voor de rest zijn al m'n "vrienden" het vergeten, en ik vind het eigenlijk wel jammer. Als iemand waar ik bevriend ben jarig is, dan probeer ik toch altijd een kaartje of mailtje of smsje te sturen, maar, blijkbaar vindt niemand dat nodig om mij een gelukkige verjaardag te wensen ... waarom zou ik het dan nog voor anderen doen?

Anyway, 'k ga er niet verder over zagen, het is nu eenmaal zo, niks aan te doen, en eigenlijk zou ik het al gewoon moeten zijn aangezien het ongeveer ieder jaar zo is. Maar, vorig jaar (in Schotland) had ik een aantal vrienden waarmee ik m'n verjaardag doorgebracht had en waardoor ik echt een leuke verjaardag had, maar, dit jaar zijn ze het allemaal vergeten en dat kwetst toch wel ... uit het oog uit het hart ...
Voor de rest was m'n "verjaardagsweekend" wel ok.

Vrijdagavond is m'n moeder gekomen, zaterdag zijn we begonnen met m'n appartement te schilderen, in de namiddag zijn m'n broer en z'n vriendin en de kinderen gekomen, en in de avond zijn m'n moeder en ik lekker gaan eten voor m'n verjaardag. Gisteren zijn we dan naar Mediamarket geweest ('k heb een waterkoker gekregen voor m'n verjaardag van m'n mama) en hebben we nog wat winkeltjes gedaan en dan op de dijk een wafel met slagroom gaan eten, dat was echt al jaren geleden!

13:04 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.