15-05-07

woohoo

Vorige week de kaartjes ontvangen, en nu is het officieel: 1 november 2007 ga ik naar het concert van Take That in de Ahoy' in Rotterdam. Ik kijk er al heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg naar uit :-)
Vandaag las ik dan ook nog dat Mariah's nieuwe album in november van dit jaar zou moeten uitkomen, dus, als dat waar is, wordt november een super maand :-D

En nog iets anders waar ik naar uit kijk: de geboorte van m'n metekindje :-) Dat zou in de loop van de komende maand geboren moeten worden.

Verder heb ik voor de moment eigenlijk niks te vertellen. 'k Heb deze week de hele week verlof. Vandaag ben ik met m'n mama naar Nieuwpoort geweest, en daar zag ik in een etalage een supergrote affiche van Mariah Carey van de Pinko campagne hangen, alleen was die winkel vandaag gesloten dus ga ik later deze week nog eens terug om die affiche te vragen, hopelijk geven ze hem, maar, 'k betwijfel het wel, maarja, een "neen" heb je en een "ja" kun je krijgen ;-).

Andere plannen voor deze week heb ik nog niet, pogingen tot uitslapen en voor de rest zien we wel. :-)

20:00 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Pinko! Hey!

weet je toevallig nog de naam of de straat van die winkel waar die affiche van pinko hing? Ik ben namelijk wanhopig op zoek naar een stuk uit die collectie en vind het nergens, die winkel in nieuwpoort is mijn laatste hoop!

Laat je mij snel iets weten op mijn email?

thanx a lot!!!

Roos

Gepost door: Roos Vandekerckhove | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.