15-04-07

Take That

Ik ben weer helemaal gebeten door de "Take That microbe".

Vroeger, van ongeveer 1994 tot ergens in 1996 was ik fan van Take That, ik knipte alles wat ik van hen in de boekskes tegen kwam uit, had al hun cd's, als ze op tv kwamen nam ik het op, ... Natuurlijk was het in 1996 een grote "shock" dat ze gingen splitten, ik ben toen nog een tijdje fan gebleven in de betekenis van dat ik alles bleef sparen en verzamelen, en nu, 10 jaar later (of iets meer) ben ik weer helemaal gebeten door die microbe.

Toen hun nieuwe cd (Beautiful World) uitkwam heb ik hem meteen in de week dat ie uitkwam gekocht (ik woonde op dat moment nog in Schotland, was ik speciaal naar de HMV in Glasgow gegaan daarvoor :-)

En nu, ben ik vorige week pas te weten gekomen dat ze 1 november een concert in de Ahoy' in Rotterdam geven en natuurlijk wil ik gaan :-) Aangezien ik vroeger niet mocht gaan van m'n ouders (je bent te jong, het is te ver, ...) Ik ga in ieder geval nog proberen kaartjes te krijgen, alleen, op die site waar je ze kunt bestellen kun je enkel met credit card betalen, dus, heb ik vorige week een credit card aangevraagd en hopelijk heb ik die in de loop van de komende week en kan ik dan tickets kopen :-)
Op sommige plaatsen heb ik gelezen dat de tickets uitverkocht zijn, maar, tot nu toe lukt het nog steeds om zitplaatsen te kopen op die site, dus, hopelijk blijft dat de hele komende week nog mogelijk ;-)

takethat460

 

09:06 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

zondagochtend

Het is weer eens van dat ... het is zondagochtend en om 8u lag ik al weer klaarwakker in m'n bed, 'k ben dan maar opgestaan en m'n mails gecheckt en van die dingen, en nu weet ik ff niet wat te doen.

De videospeler en DVD recorder zijn aan het draaien, want, ik ben de familievideos van vroeger op dvd aan het zetten.

Gisteren heb ik grondig gekuist, dus vandaag moet ik dat ook al niet meer doen.

Eigenlijk zou ik "moeten" leren aan de theorie voor het theoretisch rijexamen, aangezien het eigenlijk m'n plan was dat nu vrijdag af te gaan leggen, maar, 'k heb eigenlijk geen goesting.

Vannamiddag komen m'n broer, z'n vriendin en de kinderen misschien ... als ze ergens parkeerplaats vinden, want, met het mooie weer is het wel druk aan de kust natuurlijk ...

08:55 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-04-07

lekker lui dag

Vandaag heb ik gewoonweg tot 9u30 kunnen slapen, een waar wonder, aangezien ik de voorbije drie dagen telkens ten laatste rond 7u-7u15 wakker werd en dus absoluut niet leek te kunnen uitslapen.

Ik denk dat ik gisterenavond gewoon wat relaxter was omdat ik eens heb zitten uithuilen over alles bij m'n mama. Aan een kant vind ik het wel vervelend dat ze nu met nog meer aan haar hoofd zit, aan de andere kant, het moest er eens allemaal uit en er is niemand anders waar ik terecht bij kan... Natuurlijk kan ik het wel allemaal op m'n blogje schrijven en dat lucht toch ook wat op, maar, een dikke knuffel van m'n mama doet toch nog altijd meer deugd ;-)

Anyway, vandaag ga ik eens echt niks doen, alléja, niks, straks nog ff stofzuigen, want dat is wel weer nodig, maar, daarna, wat internetten, wat tv kijken (als er iets op tv is), wat dvd'tjes kijken, wat Mariah videos op dvd zetten, en voor ik het weet zal de dag weer voorbij zijn. Van het mooie weer genieten kan ik ook van binnen, aangezien de zon hier echt constant binnen zit en ik me zelfs moet insmeren met zonnecrème omdat ik anders in rode bubbels kom van gewoon in de living in de zon te zitten.

Voor volgende week heb ik ook nog twee dagen vrij genomen, weer een weekend van 4 dagen, maar, dat is al helemaal volgepland. De donderdag ga ik gaan winkelen met mama, de vrijdagochtend ga ik m'n theoretisch rij-examen gaan doen (vanaf morgen begin ik er aan te studeren), de vrijdagnamiddag ga ik met de fiets achter m'n tante die dan meekomt naar hier en de zaterdagnamiddag rijd ik terug met haar naar huis, en de zondag heb ik nog niks gepland, maar, dat zal dan wel weer kuisen worden.

Gisteren ben ik naar m'n oma geweest, en ze is er weer op achteruit gegaan :-( Ik hoop dat ze nog de geboorte van het kindje van m'n broer en z'n vriendin zal meemaken...
M'n moeder zei wel dat ze weer iets beter was dan de voorbije week, want toen had ze blijkbaar dagen dat ze helemaal niks zei en als ze iets zei het over de dood ging.

Ook vind ik het erg jammer dat de laatste keer dat ik haar goed gezien heb al meer dan een jaar geleden is, november 2005.
In april vorig jaar is ze ziek geworden (de 20ste is het een jaar geleden dat ze de eerste keer naar het ziekenhuis moest), maar de eerste keer dat ik haar gezien heb nadat ze ziek geworden was, was in oktober 2006 en toen was ze echt nog veel slechter dan in de zomer en zo en ik vind het echt jammer dat ik in de zomer niet op verlof was gekomen naar België, en toen ik in december "voorgoed" terug naar België kwam, was ze wel iets beter dan in oktober, maar ze herinnerde zich niks meer van m'n bezoek in oktober ...

Maar, als ik zie hoe ze nu is, ben ik toch wel "blij" dat ik terug naar België ben gekomen, want, nu kan ik haar toch veel vaker bezoeken.
Alhoewel m'n moeder me gisteren wel zei, dat zelfs toen ik in Schotland woonde, ik het meeste contact had met m'n oma van alle vier haar kleinkinderen, omdat ik geregeld belde en zo ...

11:37 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-04-07

typisch

Het is weer zo typisch, net nu ik het gewoon begin te worden in België, maar ook begin te twijfelen of ik er wel goed aan heb gedaan om terug te komen naar België, krijg ik een jobaanbieding in m'n mailbox voor een job die ik graag zou doen in Londen met nog een redelijk goed loon, ook... en natuurlijk begin ik nu weer te twijfelen.

Ik doe m'n nieuwe job wel graag, maar, heb toch wel m'n twijfels of het echt iets voor mij is...

Ik denk wel dat ik hier ga blijven, want, ik heb m'n appartement hier gehuurd voor minimum 3 jaar ... dat is een groot verschil natuurlijk met Schotland, daar kon je zonder problemen al na 6maanden je appartement opzeggen, en hier zit je er natuurlijk veel langer aan vast.

Maar, ga ik ooit eens weten wat ik wil?

Want toen ik in het buitenland woonde, verlangde ik naar België en wou ik absoluut terug naar België komen, maar, nu ik er ben, verlang ik er eigenlijk terug naar om weg van België te gaan.

Ga ik ooit ergens een plaatsje vinden waar ik me goed voel?

21:51 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |