09-04-07

lekker lui dag

Vandaag heb ik gewoonweg tot 9u30 kunnen slapen, een waar wonder, aangezien ik de voorbije drie dagen telkens ten laatste rond 7u-7u15 wakker werd en dus absoluut niet leek te kunnen uitslapen.

Ik denk dat ik gisterenavond gewoon wat relaxter was omdat ik eens heb zitten uithuilen over alles bij m'n mama. Aan een kant vind ik het wel vervelend dat ze nu met nog meer aan haar hoofd zit, aan de andere kant, het moest er eens allemaal uit en er is niemand anders waar ik terecht bij kan... Natuurlijk kan ik het wel allemaal op m'n blogje schrijven en dat lucht toch ook wat op, maar, een dikke knuffel van m'n mama doet toch nog altijd meer deugd ;-)

Anyway, vandaag ga ik eens echt niks doen, alléja, niks, straks nog ff stofzuigen, want dat is wel weer nodig, maar, daarna, wat internetten, wat tv kijken (als er iets op tv is), wat dvd'tjes kijken, wat Mariah videos op dvd zetten, en voor ik het weet zal de dag weer voorbij zijn. Van het mooie weer genieten kan ik ook van binnen, aangezien de zon hier echt constant binnen zit en ik me zelfs moet insmeren met zonnecrème omdat ik anders in rode bubbels kom van gewoon in de living in de zon te zitten.

Voor volgende week heb ik ook nog twee dagen vrij genomen, weer een weekend van 4 dagen, maar, dat is al helemaal volgepland. De donderdag ga ik gaan winkelen met mama, de vrijdagochtend ga ik m'n theoretisch rij-examen gaan doen (vanaf morgen begin ik er aan te studeren), de vrijdagnamiddag ga ik met de fiets achter m'n tante die dan meekomt naar hier en de zaterdagnamiddag rijd ik terug met haar naar huis, en de zondag heb ik nog niks gepland, maar, dat zal dan wel weer kuisen worden.

Gisteren ben ik naar m'n oma geweest, en ze is er weer op achteruit gegaan :-( Ik hoop dat ze nog de geboorte van het kindje van m'n broer en z'n vriendin zal meemaken...
M'n moeder zei wel dat ze weer iets beter was dan de voorbije week, want toen had ze blijkbaar dagen dat ze helemaal niks zei en als ze iets zei het over de dood ging.

Ook vind ik het erg jammer dat de laatste keer dat ik haar goed gezien heb al meer dan een jaar geleden is, november 2005.
In april vorig jaar is ze ziek geworden (de 20ste is het een jaar geleden dat ze de eerste keer naar het ziekenhuis moest), maar de eerste keer dat ik haar gezien heb nadat ze ziek geworden was, was in oktober 2006 en toen was ze echt nog veel slechter dan in de zomer en zo en ik vind het echt jammer dat ik in de zomer niet op verlof was gekomen naar België, en toen ik in december "voorgoed" terug naar België kwam, was ze wel iets beter dan in oktober, maar ze herinnerde zich niks meer van m'n bezoek in oktober ...

Maar, als ik zie hoe ze nu is, ben ik toch wel "blij" dat ik terug naar België ben gekomen, want, nu kan ik haar toch veel vaker bezoeken.
Alhoewel m'n moeder me gisteren wel zei, dat zelfs toen ik in Schotland woonde, ik het meeste contact had met m'n oma van alle vier haar kleinkinderen, omdat ik geregeld belde en zo ...

11:37 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ook een luierdag Nog iemand die ff een luierdag inlast .. Ik ook ;) x

Gepost door: pixxie | 09-04-07

De commentaren zijn gesloten.