22-12-06

Vrolijk kerstfeest...

kerstmis

19:55 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-12-06

bijna weekend

Amai, ik ga zo blij zijn als het morgenavond is, dan eindelijk weekend en dan nog wel 4 dagen lang!

Maandag ben ik met m'n nieuwe job begonnen, momenteel ben ik nog steeds in training en kan ik nog niet echt iets doen, maar, ik denk wel dat ik het graag zal doen, en ik heb ook wel plezier op m'n nieuwe job. Maar, wat ik heel vervelend vind is het feit dat ik om er te geraken ongeveer anderhalf uur onderweg ben (met dan nog twee keer overstappen), dus zit ik in totaal per dag zo'n drietal uur op de trein, ik moet ook al erg vroeg op staan (om 6u) en vroeg vertrekken (om 7u) om op tijd te kunnen aankomen, 's avonds ben ik ook pas om 19u thuis en dan heb ik niet veel fut meer om nog iets uit te spoken.

Maar, vanaf 2 januari ga ik in een plaats dichter bij huis werken, naar daar is het maar een half uurtje met de fiets of een twintigtal minuutjes met de bus (die neemt een langere weg dan als ik met de fiets ga ;-), dus dat zal willen zeggen iets later opstaan (oef) en iets eerder thuis zijn.
Dus, misschien zal ik dan wat meer fut hebben om te zoeken achter een appartementje voor mezelf (op het internet, in kranten, ...)

Want ik moet toegeven dat, hoe graag ik m'n ouders ook zie, ik toch wel zo snel mogelijk weer alleen wil wonen, gelukkig begrijpen ze het ook.
Want geef nu toe, als je bijna twee jaar lang alleen gewoond hebt in een ander land, is het wel heel erg wennen om weer thuis bij je ouders te wonen en je aan hun regels te moeten houden.

Ook moet ik toegeven dat ik Schotland, of tenminste m'n werkplek en m'n vrienden/collega's wel mis.
Maandagavond had ik van een aantal mensen van daar mailtjes gekregen om te vragen hoe m'n eerste werkdag was verlopen en om me op de hoogte te brengen van een aantal dingen op het werk daar en ik zat toch wel te janken toen ik ze las, want ik mis het toch wel, hoe blij ik ook ben dat ik terug in België ben en hier een nieuwe baan heb, het is echt een dubbel gevoel...

19:58 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-12-06

The Holiday

Ik ben vandaag met een paar vriendinnen naar The Holiday gaan kijken, het is echt een superleuke film... Ik weet niet of ie in België al in de bioscopen te zien is, maar het is zeker een aanrader! Het is een feelgoodfilm, maar met echt supergrappige stukken :-) Het is dan ook met een supergoeie cast ...

Anyway, what else is new ... gisteren was m'n allerlaatste werkdag bij IBM, het deed vreemd. 's Avonds was er nog het Christmasdinner waar ik ook naar toe ben geweest en toen moest ik van een aantal mensen afscheid nemen en ik had het echt moeilijk bij het afscheid nemen van bepaalde mensen ...

Op het werk had ik ook nog een schotse vlag gekregen waar iedereen wat op geschreven had :-)

En maandag vlieg ik terug naar België, het zal zo raar zijn om terug te zijn ...

23:48 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |