19-11-06

Uitslapen? Wat is dat?

Ik ben zoooooooooooooo moe, maar toch lukt uitslapen me niet. Gisteren ben ik rond 8u wakker geworden en vandaag om 8u30 *zucht*.

Het niet kunnen uitslapen is al een slecht begin van de dag, en dan heb ik ook nog net eens m'n teen tegen de tafel gestoten, en ik voel een verkoudheid opkomen. Een positief puntje dan weer: nog 3 weken en dan ga ik eindelijk terug naar België :-)

En ik denk dat ik me we nog ga kunnen bezighouden de laatste drie weken in Schotland, donderdag is er een bowlingnight met het werk (of zoals onze manager het noemt: een boelingnight and everytink). De week erna nog geen plannen, en m'n laatste dag is het Christmasdinner. Voor sommige mensen lijkt dat niet veel, voor mij is dat toch wel al drukker dan gewoonlijk. En ik ben ook van plan nog iets te doen met mijn team buiten het werk, ik heb een klein team van 6 mensen (met mij meegeteld) en we komen allemaal goed overeen, dus het is wel leuk om eens iets te samen te doen voor ik wegga :-) Maar wat we gaan doen, weet ik nog niet, m'n eerste idee was een Louis De Funes filmavond te doen (aangezien we allemaal van z'n films houden), maar, dat wordt nogal moelijk aangezien ik enkel dvd's op m'n laptop kan kijken en als je daar met 6 mensen naar moet kijken, is dat natuurlijk niet zo handig. Maarja, we zien wel ...

Anyway, 'k ga dan maar eens stofzuigen.

10:02 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey, leuke site

Greetz
Peter

Gepost door: peter | 19-11-06

De commentaren zijn gesloten.