18-11-06

The Last Supper

Ik heb zonet gekeken naar "The Last Supper", een van de dvd's die ik geleend heb van een vriendin, persoonlijk vond ik het geen zo'n goeie film, na een half uur ofzo kon ik m'n aandacht er niet echt meer bij houden, naar het einde toe dan weer wel ... alleen vind ik het jammer dat het einde nogal erg open is, want je hebt geen idee hoe het eigenlijk afgelopen is...

Voor de mensen die de film niet kennen klik hier.

Anyway, vanochtend ben ik begonnen met een pak te maken om op te sturen naar huis, het is een enorm grote doos en ik vrees dat dat ding nu al iets van 20kg weegt, en dan nog zit er niet eens alles in wat ik zou willen opsturen. Het andere probleem waar dit voor zorgt is, dat het me zeker niet zal lukken die pak alleen naar de post te sleuren, ik zal dus hulp moeten vragen aan iemand, maar, wie zal het zien zitten om dat ding van het tweede verdiep naar beneden te sleuren op een niet echt makkelijke trap en dan nog van hier naar de post ... maar ja, 't komt wel goed. Ik ga toch wel al blij zijn als die pak weg is.

Ik was trouwens ook eerst van plan om al m'n dvd's in hun dozen mee te nemen, maar, aangezien dat best wel veel plaats inneemt, ben ik op het idee gekomen om de schijfjes uit de dozen te halen die in zo'n map te steken, en de dozen hier te laten, spaart toch ook al wat plaats en gewicht uit in een pak/in bagage.

M'n plannen voor de rest van het  weekend? Dvd's kijken, die pak nog eens leeghalen en opnieuw vullen (ik ken mezelf), kuisen en relaxen.

16:25 Gepost door eliseke in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.